Byggerådgivning​

Uvildig byggerådgivning

Har du brug for en professionel byggerådgiver? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tømrermester Adam Seit i Vanløse tilbyder vi nemlig uvildig byggerådgivning til en fordelagtig pris til både private og erhvervskunder i hele København og Nordsjælland.

Hvad kan vi hjælpe med?

Som uvildig byggerådgiver kan vi blandt andet hjælpe dig ned nogle af de overvejelser, man som boligejer eller boligkøber gør sig omkring boligen. Det kan blandt andet være angående tilstandsrapporten, indhentning af byggetilladelser samt rådgivning i forbindelse med en renovering eller ombygning af huset.​

Ofte kan det nemlig være svært selv at overskue eller de mange forskellige valgmuligheder og beslutninger, der skal træffes, og her er det vores opgave som byggerådgiver at hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere om vores byggerådgivning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du nogle spørgsmål omkring byggerådgivning, skal du endelig bare kontakte os. Vi giver desuden gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 27 85 22 66, men du kan også skrive til vores e-mail tmadamseit@gmail.com, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig!​

Indhent et godt tilbud

Skal du have lavet nyt køkken, nye vinduer & døre eller noget helt tredje tømrerarbejde, så indhent et gratis og uforpligtende tilbud her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrermester Adam Seit

Skalbakken 6

2720 Vanløse

CVR: 37090441 

Kontakt

☎ Tlf.: 27 85 22 66

✉ E-mail: tmadamseit@gmail.com

Følg mig på facebook