Tagarbejde​

Tagrenovering og meget andet tagarbejde

Er det tid til et nyt tag på huset, eller skal der blot foretages en tagrenovering? Uanset hvad er vi hos Tømrermester Adam Seit i Vanløse altid klar til at hjælpe dig, når det kommer til tagarbejde. Vi kører ud til private og erhvervskunder i både København og Nordsjælland.

Vi har specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner til konkurrencedygtige priser.

Vi kan udføre tagrenovering i forbindelse med en grundig gennemgang

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.​

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv tagrenovering, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger blandt andet af, hvor stort taget er, om der skal foretages reparationer i selve tagkonstruktionen, og hvilke materialer du vælger. Skal det nye tag eksempelvis være et tegltag eller et tagpaptag? Uanset hvad er det hos os altid muligt at få en billig pris på opgaven.

Kontakt os på telefon 27 85 22 66 eller e-mail tmadamseit@gmail.com og hør mere om vores tagservice eller få et uforpligtende tilbud på tagrenovering, lægning af nyt tag eller andet tagarbejde.​

Indhent et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud

Skal du have lavet nyt køkken, nye vinduer & døre eller noget helt tredje tømrerarbejde, så indhent et gratis og uforpligtende tilbud her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrermester Adam Seit

Skalbakken 6

2720 Vanløse

CVR: 37090441 

Kontakt

☎ Tlf.: 27 85 22 66

✉ E-mail: tmadamseit@gmail.com

Følg mig på facebook