Renovering​

Totalrenovering af hus og andre former for renovering

Drømmer du om en totalrenovering af hus? Hos Tømrermester Adam Seit løser alle former for renoveringsopgaver til konkurrencedygtige priser, herunder blandt andet en husrenovering.

Vi holder til i Vanløse, men tilbyder totalrenovering af hus for kunder i hele København samt i Nordsjælland.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Vi klarer enhver renoveringsopgave

Gennem årene har vi udført en lang række forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for dig. Det gælder alt lige fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.​​

Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt.

​Hvad koster totalrenovering af hus?

En totalrenovering af hus er som regel en ganske omfattende opgave, og det er derfor svært at give en konkret pris uden at kende til dine ønsker og krav samt størrelsen på renoveringen.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 27 85 22 66 eller e-mail tmadamseit@gmail.com for et uforpligtende tilbud på din kommende renovering af hus.​

Indhent et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud

Skal du have lavet nyt køkken, nye vinduer & døre eller noget helt tredje tømrerarbejde, så indhent et gratis og uforpligtende tilbud her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrermester Adam Seit

Skalbakken 6

2720 Vanløse

CVR: 37090441 

Kontakt

☎ Tlf.: 27 85 22 66

✉ E-mail: tmadamseit@gmail.com

Følg mig på facebook