Vinduer​

Udskiftning af vinduer og døre

Har du brug for en reparation eller en fuldstændig udskiftning af vinduer og/eller døre? Hos Tømrermester Adam Seit i Vanløse kan vi hjælpe dig med montering af døre og vinduer efter mål til ganske fordelagtige priser.

Vores leverandører kan finde præcis nye vinduer, som du har brug for, og efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre for private kunder og erhverv i hele København og Nordsjælland.​

​Vælg de rette nye vinduer eller døre

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning.

Reparation af vinduer

Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er vi hos Tømrermester Adam Seit det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Vi har et stort udvalg

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvilke materialer de nye vinduer skal være i. Ønsker du en konkret pris, kan vi kontaktes på telefon 27 85 22 66 eller e-mail tmadamseit@gmail.com. Vi udarbejder nemlig gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Indhent et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et godt tilbud

Skal du have lavet nyt køkken, nye vinduer & døre eller noget helt tredje tømrerarbejde, så indhent et gratis og uforpligtende tilbud her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrermester Adam Seit

Skalbakken 6

2720 Vanløse

CVR: 37090441 

Kontakt

☎ Tlf.: 27 85 22 66

✉ E-mail: tmadamseit@gmail.com

Følg mig på facebook